Vi vil sikre udvikling i oplandet

Ansøgningen om opstart af pilotprojektet STORDAGPLEJE i Rødding trækkes i langdrag med denne begrundelse fra udvalgsformand Jan D. Andersen (S)- Vi synes bare, at tiden er forkert.

Hvis man politisk vil sikre bosætning og udvikling i hele kommunen, så skal man engagere sig i hele kommunen. Man kunne undersøge om det er muligt at bidrage med lokaler, f.eks. i forbindelse med ældrecentret.

I udvalgets referatet fremgår det ikke, om forvaltning eller politikere har kontaktet initiativgruppen i Rødding, hvilket ellers virker oplagt, nu der er nogle der udviser initiativ for udvikling i deres lokalsamfund.

Det vi ser i denne sag, er endnu et eksempel på politisk detailstyring. Du må køre langt efter børnepasning eller flytte til et område hvor kommunen anviser ledig kapacitet.

Politikere og embedsværk vil med denne beslutning direkte hindre en positiv udvikling i et lokalområde, og ved tydeligvis ikke hvad der er bedst for dig og din familie. Det er derfor, at vi i Nye Borgerlige siger, at pengene skal følge borgeren! Derved får vi hver især mere indflydelse på vores tilværelse.

Vil du medvirke til at stoppe væksten i stat og kommune og i stedet sikre arbejdet for et stærkere civilsamfund, så stem på Nye Borgerlige til kommunalvalget d. 16. november.