Nye Borgerlige Skive

Velkommen til en 53- årig DF’er

Velkommen til ny spidskandidat for Dansk Folkeparti i Skive kredsen, Peter Mousten Vestergård, 53 år.

Peter skrev i et læserbrev et par borgerlige ord om Nye Borgerliges unge kandidat til næste års kommunalvalg.

Peter Mousten Vestergård skrev som om, at han kunne lære dette unge menneske på 17 år noget. Kære Peter Mousten Vestergaard, jeg ved nu med bestemthed, at en 17-årig nemt kan have større evner til politik, og indsigt i lokale forhold end en person på 53 år.

Når jeg læser det du skriver, lyser det langt væk af, at DF er et presset parti. Hvorfor vil du lokke en person over til DF, når du med bestemthed ved, at vælgerne flygter fra Dansk Folkeparti? Dette kunne jo selvfølgelig være en årsag. Og Peter, hvad var det nu lige med dig og den situation?

Dansk Folkeparti i Skive efterlyser svar fra blandt andet undertegnede på, om den ældrepleje og den folkeskole, vi i dag har i Skive kommune, bør privatiseres. For år tilbage ville dette spørgsmål ikke være aktuelt i Skive kommune, for dengang fungerede det. Jeg selv kæmpede forgæves mod den ledelsesstruktur, der blev indført i ældreplejen. Men nu, Peter Mousten Vestergård, er svaret ja.

Med alt det, du som lokalpolitiker har været med til at ødelægge inden for de to områder, ser vi denne mulighed for en løsning. Der kan selvfølgelig blive mulighed for at rette op på tingene, hvis vælgerne giver Nye Borgerlige den mulighed efter næste kommunalvalg. På de områder kan det kun blive bedre. Men friheden til at vælge mellem privat og offentlig er og bliver en god ting. Jeg kan forstå, at du går imod Dansk Folkepartis principprogram, der siger, at der skal tilbydes frit valg mellem offentlige og private skoler.

Sluttelig vil jeg nævne det igen for dig, Peter Mousten Vestergaard: Personligt har jeg det som mange andre, der vælger at kæmpe for et frit Danmark sammen med partiet Nye Borgerlige, fordi det parti i øjeblikket er det eneste i Folketinget, der har løsningen.

Erik Mortensen-Spidskandidat for Nye Borgerlige-Kybehuse 153, Roslev.