Vågn op! Kære Danskere

Efter satiretegneren Kurt Vestergaards død, har der været en del jubel, hånende og glædes bemærkninger at spore på de sociale medier.

Mange bliver forståeligt umiddelbart stødt over dette, og finder det respektløst. Det kan jeg såmænd godt forstå, men det burde ikke komme som nogen overraskelse længere.

Berlingske kunne sidste år referere fra en dansk rapport, hvor det kom frem at 76 procent af de adspurgte indvandrere og efterkommere fra Tyrkiet, Libanon, Pakistan og Somalia mener at det burde være ulovligt, at kritisere Islam.

Altså 3 ud af 4 fra disse lande, indvandrere og efterkommere, sætter islam over både ytringsfrihed, demokrati og andet.

At der stadig er nogen som forestiller sig, at det ender godt, og at en stigende andel af personer med sådanne holdninger ikke vil ødelægge Danmark… ja, det forstår jeg ganske enkelt ikke.

Nogle danskere lever stadig i den naive drøm om at disse mennesker bare ikke har set lyset endnu..og der da bare skal gå lidt tid, flere skattekroner og dialogkaffe og Wupti.. trylle, trylle, så skal vi bare se. Dem har jeg opgivet!

Men så er der den store brede del af befolkningen, som godt nok nu måske endelig begynder at se problemerne. Problemerne er nu også kommet til deres nabolag og provinsby.

Dem, som har stemt på partier, der i valgkampene siger, de vil gøre noget. Denne brede del af befolkningen klynger sig stadig til de samme politikere. Men de bliver nødt til at vågne op!

For alt imens de flotte floskler fra politikerne, så er den faktuelle virkelighed, at disse politikere på ingen måde er villige til at gøre det nødvendige, og ofte stemmer direkte imod i folketingssalen. Men det er derfor jeg kæmper… for hvis jeg ikke gør, så bliver det mine børn og børnebørn, der må leve med de fatale konsekvenser.

Jeg kæmper for at oplyse og forklare den brede del af befolkningen at de bliver nødt til at handle nu! Det er tid til at tage ansvar. Ikke bare blive fortørnet… men handle… At man må spørge sig selv, hvilket land man ønsker at give videre. At man ikke kan blive ved med at gøre og stemme, som man altid har gjort.

For stemmer man som man plejer, så får man mere af det samme. Og det flertal, som der er nu i Folketinget, kommer ikke til at redde Danmark. De har ganske enkelt ikke viljen. For hvis de havde, hvorfor gør de det så ikke?

Så spørg dig selv…på hvilken side står du? Grundlæggende demokratiske rettigheder er ikke statiske. Tidligere generationer har kæmpet for dem. Vi kan sagtens miste dem igen, selvom jeg godt kan forstå, at det er rarere at tale om bagedysten. Tag ansvar!

Lars Boje Mathiesen