Vågn nu op Pape og Ellemann

Det er nu, den borgerlige opposition skal træde i karakter og afvise en gentagelse af migrantkrisen i 2015, hvor Lars Løkke Rasmussen lod tusindvis af migranter krydse den danske grænse.

Vi skal aldrig mere opleve en skelsættende ændring af Danmark, som vi oplevede i 2015. Venstrefløjen er allerede i gang og kræver af regeringen, at Danmark åbner grænsen for de migranter fra Afghanistan, som utvivlsomt og med god hjælp fra menneskesmuglere i de kommende måneder vil begynde at komme.

Mette Frederiksen er tavs. Det er ekstremt bekymrende. Det vil være en ulykke for det danske samfund, hvis venstrefløjen får magt som de har agt. Der er i dag cirka 20.000 mennesker med afghansk oprindelse i Danmark. Deres efterkommere er mere end dobbelt så̊ kriminelle som danskere i samme aldersgruppe. 4 ud af 10 mænd med afghansk oprindelse lever af offentlig forsørgelse. For kvinderne er det langt over halvdelen, der forsørges af det offentlige.

Det Konservative Folkeparti og Venstre må træde i karakter nu og afvise, at det er nogen løsning at lade tusindvis af afghanere komme til Danmark. De skal have hjælp, men det skal de have gennem FN i nærområderne. De skal ikke herop.

I nærområderne kan Danmark hjælpe ti flygtninge for samme beløb, som det koster at have én asylansøger i Danmark. Ved at åbne grænserne hjælper vi ikke flygtningene. Vi hjælper kun menneskesmuglerne – og vi gør ubodelig skade på det danske samfund. Vi skal passe på Danmark