Trist- trist og atter trist

Her er endnu et bevis på mine flere gange omtalte ledelses problemer/svigt der sker i Skive kommune.

Den TV udsendelse der i går, mandag den 12. oktober, blev vist på TV2 – Station2, var noget, af det værste, man kan vise af kommunalt svigt. Tåre i øjnene kunne ikke undgås. Borgmesteren Peder Cristian Kirkegaard må om nogen, have det utroligt dårligt med denne udsendelse, og de svigt fra Skive kommune som han står i spidsen for.  Hvis der ikke sker noget drastisk, fyringer, irettesættelser i denne sag, har Borgmesteren et endnu større problem.

13 besøg af kommunens personale gjorde ingen forskel, men et besøg af en tilfældig borger gjorde udslaget, så der endelig blev sat en stopper for den vold, Christina Egebjerg Jensen var udsat for.

Hvorfor var der ingen politiker, der spurgte helt ind til sagen? Når redegørelsen, som formanden socialdemokraten Niels Ole D. Nielsen var tilfreds med, var så mangelfuld, burde politikerne nemt have gennemskuet, at embedsmændene prøvede at fører politikerne bag lyset. Men hvis det som Borgmesteren siger, at alle oplysninger er kommet til politikerne skriftligt og mundtligt, ja, så har politikerne et endnu større problem. For så accepterer de hændelsesforløbet, uden nogen form for personlige konsekvenser for de ansatte, der langt fra har gjort Deres arbejde ordentligt.

Stor tak til TV 2. Jeg kan i dag undre mig over, at lokale journalister ikke også stillede de nærgående spørgsmål til Skive kommune. Men primært kun nøjes med at referer fra retssagen. Vi har brug for en avis, der også vil gå i kødet på politikerne.

Lokale politiker og ansatte må fra nu af og i al fremtid leve med, at de virkelig har svigtet i denne sag. De bærer skylden for den forlængelse af lidelser Christina Egebjerg Jensen blev udsat for.

Er der andre borger i Skive kommune, der i dag ikke får den fornødne hjælp? det kan tyde på det.

Forsiden af Skive Folkeblad tirsdag den 13. oktober: ”Skive kommunes borgmester afviser kritik i tv-program” Hvor usmageligt, og han ønsker 4 år mere i Borgmesterstolen. Det får han forhåbentlig ikke opbakning til.

Erik Mortensen- Spidskandidat for Nye Borgerlige – Kybehuse 153 7870 Roslev.