Svigtende dømmekraft

Sagsforløbet har ikke været kønt. Udmelding fra seneste Økonomiudvalgsmøde trækker stregerne op i et billede af berøringsangst og ansvarsfraskrivelse.

Man spørger sig selv, hvordan et samlet byråd overhovedet kan tøve med at starte den tilbundsgående undersøgelse, der placerer et ansvar?

Svigtet mod Christina Egebjerg Jensen vil ingen ende tage!

Domstolene har taget stilling, dette årelange overgreb er af en sådan kaliber, at det koster otte års fængsel.

Vi i Nye Borgerlige ville aldrig accepteret en sådan udvikling.  Har man fejlet, må erkendelse gå forrest.

Det er tankevækkende, hvordan Christina Egebjerg Jensen ville være stillet uden TV2, der gennem Ankestyrelsen har trukket de oplysninger frem i lyset, som centrale embedsmænd og politikere dækker over. I hele tre udvalg, har Skive Byråd frikendt Socialchefen, ved at acceptere først den mangelfulde skriftlige redegørelse og efterfølgende den mundtlige. Nu sidder medlemmerne af Skive Byråd i denne magtposition, uden viljen til at give denne unge kvinde oprejsning.

Denne adfærd som Christina Egebjerg Jensen har været gidsel i, flugter med det magtmisbrug, som TV2 netop nu afdækker i flere af de etablerede partiers ungdomsafdelinger. Politikere har også her, vendt det blinde øje til denne forkastelige krænkende adfærd. Vi skal gøre det bedre.