Slap politik

Social kontrol, kriminalitet og forråelse er resultatet af den slappe og tilbagelænede politik der føres i byrådssalen. Politisk sætter man igen sin lid til politiet der under ingen omstændigheder erkender problemerne, før vi igen plages af en Porsche-bande der lægger byen ned.

Den lokale sherif ved jo godt, at han kan imødese en udstationering til Ringkøbing hvis ikke han holder tand for tunge. Heller ikke den siddende regering vil løse landets problemer fra bunden.

Netop som den radikale Bo Lidegaard er kommet til erkendelse af årtiers fejlslagen migrantpolitik med pivåbne ydre grænser til Europa, skal vi fortsat plages af denne tvungne gæstfrihed her i Skive.

Når du går på gaden eller i supermarkedet og møder en flok fra dette yderst problematiske segment bliver du konsekvent nedstirret. De vil sgu have magten over dig. Bøjer du nakken og kikker ned, har du tabt slaget, og du ved det godt.

Vi hører igen og igen den samme anke. Også her i Skive er vi evindelig trætte af denne dominans. Små børn i skolen skal affinde sig med at blive slået med en kæp. På uddannelsesinstitutionerne, i hjemmeplejen og i nattelivet møder vi den dominerende adfærd.

 Ja selv når knægtene er på fodboldbanen, skal de finde sig i den modbydelige mentalitet der ligger danskerne så fjernt. Det kaldes hverdagsterror og det skal stoppes.

Det er tvingende nødvendigt, at vi udviser en helt anden og anderledes konsekvent holdning til denne fremmede kultur, der fortsætter sine erobringer, og ikke lader sig påvirke det mindste af dansk pædagogik og sniksnak.

Selv på arbejdsmarkedspolitikken har de magten over os. Skive Kommune har et af landet laveste arbejdsløshedstal og politikkerne der sidder godt i sædet, er pavestolte. Men kikker man tallene efter i kortene ligger de chokerende tal lige under overfladen.

Resultatmålingen i juni 2021 viser, at kun 49,3 % af flygtninge og familiesammenførte er i beskæftigelse. Det placerer Skive som nr. 43 ud af 98 kommuner.

Kun 26,3 % af flygtninge og familiesammenførte kvinder er i beskæftigelse i juni 2021. Skive placerer sig som nr. 82 ud af 98. Skive Kommune har i 2021 formået kun, at få 4 flygtninge og familiesammenførte kvinder i uddannelse. Disse mennesker bliver der sgu ikke drevet heksejagt på og hvorfor mon ikke?

Peter Mousten Vestergaard, Dansk Folkeparti forsøger her i valgperiodens sidste omgang, at hente nogle billige point ved, at alliere sig med Peter Skaarup der forlanger et symbolsk foretræde for ministeren. I virkeligheden burde de spidse øre og lytte til Martin Henriksen, der som den eneste DF’er råber vagt i gevær.

De lokale DF’ere er de seneste år faldet til patten. De to byrådsmedlemmer har helt glemt, at kæmpe hverdagens kampe for borgerne her i Skive Kommune, men har i stedet flittigt brugt tiden på at bekæmpe hinanden.

Nu skal vi i gang og vi skal vende denne udvikling i Skive Kommune. Skive skal være et trygt og sikkert sted. Hvis du vil hjælpe til, så støt og stem Nye Borgerlige liste D, til kommunalvalget d. 16. november.

Morten Jensen Byrådskandidat, Nye Borgerlige Skive