Hvad vil Nye Borgerlige?

Erik Mortensen – Nye Borgerlige’s spidskandidat.

Vi vil for eksempel ikke acceptere den behandling flere og flere borgere får af det kommunale system. Endnu engang er jeg blevet præsenteret for en sag, der i min verden er fuldstændig uacceptabelt.

I stedet for at komme med forslag eller bare være lidt imødekommende, vælger forvaltningen i Teknisk afdeling at gøre det modsatte. De skal efter min mening prøve at finde en løsning, som også borgeren kan se sig selv i. Læser man sagen fra starten af, er der ikke nogen tvivl om, at enkelte embedsmænd fra starten har sat sig i hovedet, at denne borger under ingen omstændigheder skal have nogen form for indrømmelser/hjælp, ikke andet . Er du utilfreds, så kan du klage.

Kort fortalt drejer det sig om en ansøgning om at opføre et hus i udkanten af en landsby i Skive Kommune. En grund der for år tilbage var bebygget med en lille landejendom, som blev revet ned, bland andet fordi kommune gerne ville lave en cykelsti. Det blev gjort, kommunen var tilfreds.

»Boliger bør placeres inden for afgrænsede landsbyer i landzonen eller byzonen for at hindre spredt bebyggelse i det åbne land«. Bare denne formulering kan jo åbne op for en smule imødekommenhed, men nej ikke fra Skive kommunes side.

Byrådet har delegeret kompetencen til at træffe afgørelser ud til embedsmændene på mange fronter. Dette indebærer, at medlemmerne i Teknik og miljøudvalget ikke på nogen måder har føling med den uretfærdighed, kommunens borger bliver udsat for.

Kan denne borger bare få samme hjælp af kommunens Byrådsmedlemmer som Venstremanden Arne Bisgaard fik da kan ønskede at bygge sommerhuset ved Hostrup, vil han også føle sig lykkelig.