Glukosemåler kan redde liv!

Det her kort over Danmark må siges at vise os et godt billede af, hvordan vores ellers så gode velfærdssystem behandler borgerne i Danmark. De gamle partier i Danmark som har skabt denne ulighed, må nu stå til ansvar for, hvad de har gjort og gør. Det kan jo ikke passe, at bare fordi man bor i en bestemt kommune, ikke kan få de ting som i andre kommuner.

Hvis det stod til Nye Borgerlige, skulle dette kort helst være fyldt med blåt, ikke blot fordi det er en flot farve, men fordi det ville betyde, at flere diabetikere ville få en nemmere hverdag.

Desværre må jeg så indse, at her svigter politikerne i Skive Kommune også, og hvorfor gør de så det? Jeg ville ønske, at jeg kunne svare på dette, men det kan jeg ikke. Hvis det var op til mig og Nye Borgerlige i Skive: Ja så skulle alle diabetikere, som havde behov for det, have den så hurtigt som muligt.

Og hvorfor mener vi så det?

  1. Den kan redde liv, da det ikke er alle, der lever i et miljø, hvor at prikke sig i fingeren, er en mulighed hele tiden.
  2. Det vil skabe mere frihed og tryghed for den enkelte diabetiker.
  3. sidst, men ikke mindst, vil den give et færre stik, hver gang en diabetiker skal måle sit blodsukker, og den udgift vi har til måleudstyr i Skive Kommune, ville kunne udligne den udgift, vi vil have til denne glukosemåler.
  4. På sigt mindre sygedage og behandlingsudgifter, da den medhjælper til at stabilisere blodsukkeret. 

Det store postnummerlotteri

Så hvad venter I på inde i Skive byråd? Her er jo ingen argumenter, der taler for ikke at give den, i hvert fald ikke nogen vi kan komme på.

Så giv dem dog den!

Vi havde gjort det i morgen, hvis vi kunne!

Nye Borgerlige Skive