Det er ikke mig

Min tidligere byråds kollega den Radikale Ditte Staun har som byrådsmedlem været udsat for det samme, som det Radikale medlem af Folketinget Lotte Rod, nemlig som Ditte Staun selv udtaler ”Jeg har selv oplevet at være udsat for uønsket seksuelt opmærksomhed, da hun sad i byrådet i Skive, klappet bagi, oplevet at blive talt til på forskellig vis”

Om hun har indgivet en klage til den sidende Borgmester vides ikke, om det var kommunale ansatte eller byrådskollegaer står også ud i det uvisse.

Da nu Ditte Staun har meldt sig i koret, endda for åben skærm, som en af de kvinder, der har oplevet seksuelle krænkelser, uden at sætte navn på, eller fortalt hvordan hun håndterede krænkelserne den gang, er uacceptabelt.

Lad mig slå fast med det samme, det var ikke mig der klappede Ditte Staun bagi. Jeg vil opfordre alle Ditte Stauns tidligere byråds kollegaer til at melde sig på banen, så vi kan få luftet ud en gang for alle. Samtidig vil jeg opfordre Borgmesteren, indkald Ditte Staun så hun kan forklare sig. Er det byrådsmedlemmer eller ansattes adfærd, der skal strammes op på, når det drejer sig om seksuelle krænkelser? Drøft det i byrådet, måske er der medlemmer der ved noget om noget sådan?

Med venlig hilsen

Erik Mortensen, Spidskandidat for Nye Borgerlige., Kybehuse 153 – 7870 Roslev.