Annie Kaagaard Kristensen, Breum

Annie Kaagaard Kristensen  akk@nyeborgerlige-skive.dk

Facebook - Log på eller tilmeld dig

Jeg er bekymret…..skuffet og ked af det, men også klar til kamp.

Jeg er endda meget bekymret for de ældre, børn, syge og svage borgere i Skive Kommune, men også personalet der varetager alle jobs indenfor disse områder. Disse mennesker indenfor ovenstående områder SKRIGER på omsorg og bedre arbejdsforhold. Jeg brænder for og vil kæmpe med næb og kløer for, at ændre disse ting til det bedre, så jeg kan se mig selv, mine medborgere og alle mine kollegaer i øjnene med god samvittighed.

Jeg har hjertet med på og i mit arbejde, jeg holder rigtig meget af de borgere jeg kommer hos og mine kollegaer. Alle fortjener bedre forhold.

DERFOR har jeg valgt at stille op til Kommunevalget 2021, som eneste kvinde for Nye Borgerlige i Skive.

Vi skal have glæden og kvaliteten tilbage i arbejdet og ikke mindst glæden og tilliden hos borgere.

Der er INGEN TID TIL OMSORG, og det virker til Byrådet i Skive Kommune ikke ved, hvad omsorg betyder for os mennesker, og hvor meget omsorg egentligt kan forebygge. Omsorg betyder rigtig meget i det psykiske arbejdsmiljø, i det har jeg også flere års erfaring fra min tid som tillidsrepræsentant.

Mit navn er Annie Kaagaard Kristensen jeg er 63 år, gift og har 3 voksne børn og flere vidunderlige børnebørn. Jeg er uddannet Social & Sundhedsassistent, og arbejder på nedsat tid i Hjemmeplejen Salling. Ejer af gårdbutikken “Butik Overgaard” i Rærup udenfor Breum.

Jeg har indgående kendskab til Social & Ældreområdet i Skive kommune, da jeg har arbejdet på Solsiden i Rødding som er en afdeling med mennesker med demens, herefter arbejdede jeg i Socialpsykiatrien i Skive i Aadalen. En tid med fantastiske oplevelser, dejlige borgere og kollegaer, hvor man virkelig gjorde en forskel. Tiden har ændret sig markant siden da, men ikke til det bedre, der er alt for store besparelser, hvor de ældre, børnene, de syge og svage er dem der lige nu betaler prisen sammen med personalet. Systemet har svigtet i den grad på disse områder.

Vi har et fælles ansvar for at se og behandle det HELE menneske, og vigtigt er det også, at pengene følger den enkelte borger.

Jeg kæmper også for:

  •  Mere frihed og ansvar
  •  Mindre centralisering
  •  Udlændinge skal forsørge sig selv
  •  Kriminelle udlændinge udvises efter første dom

De største og bedste forventninger til fremtiden med Nye Borgerlige i Skive Byråd.